gastenboek

132 berichten, 14 pagina's 
«  » 
05-07-2023
Geplaatst door: Karin Michorius

Geweldig

Ik denk inmiddels voor de 9 e keer naar dit fantastische vakantiehuis geweest met ons gezin. In het huis zit gewoon alles om het verblijf aangenaam te maken. Geweldige omgeving, veel te zien en te doen. Restaurant Fernblick is een echte aanrader!!
Contact met de Elise verloopt altijd makkelijk.
Wij hebben wederom genoten!

07-06-2023
Geplaatst door: Regina Heise

Mei vakantie 2023

Ik denk dat we voor de vijfde keer een week heerlijke vakantie hebben gehad op deze geweldige plek. Met 9 personen, waaronder 3 kleinkinderen. Ze noemen het inmiddels Ons vakantiehuis.Het is iedere keer weer genieten. Compleet en gezellig ingericht. Zo goed verzorgd ! Superschoon en een prachtig uitzicht. En dat voor een hele redelijke prijs. We kunnen het iedereen aanbevelen

31-05-2023
Geplaatst door: Fam. Douma

Verblijf Huisje 6 + 7

Prachtig verblijf op een mooi locatie, Huisjes waren meer dan in orde. Contact met de verhuurder ging ook makkelijk en snel, het is zo goed bevallen dat we gelijk voor volgend jaar weer geboekt hebben.

18-04-2023
Geplaatst door: Fam. Peters

Heerlijk verblijf gehad.

Wij hebben een fijn verblijf gehad in appartement 7. Alles was aanwezig en de locatie is geweldig. Het uitzicht, de wandelroutes en de verschillende plaatsen in de buurt, waar van alles te doen en te eten is.

02-04-2023
Geplaatst door: R&S

Dank!

Prachtig huis met uitzicht op een bijzondere locatie. Ondanks het slechte weer genoten van het huis en haar omgeving.
Complete keuken, mooi en groot. Fijne kamers & handige adviezen voor de omgeving.
Kortom, meer dan geslaagd en voor herhaling vatbaar!

01-03-2023
Geplaatst door: Henriët

Genieten!

We hebben heerlijk genoten van een heel spontaan bezoek aan de Büller Höhe (app 7). Mede dankzij de verse sneeuw genoten van het prachtige uitzicht, het ruime appartement dat werkelijk van alles voorzien is (inclusief spelletjes, knutselspullen, sleetjes, etc). Onze kinderen van 7 en 9 vermaakten zich binnen en buiten (oa op de enorme trampoline, voor er sneeuw lag) prima - hoewel er bijna geen tijd over bleef omdat het zo heerlijk skiën was in Willingen. Dank voor de goede zorgen Elise, we komen graag nog eens terug!

03-02-2023
Geplaatst door: Inge

Paar dagen weg

Met vrienden in app 6 gezeten. Prima inrichting van alles voorzien.
Mooi uitzicht en heerlijk in de sneeuw gewandeld en gesleed.
Naar Korbach geweest, is zeker de moeite waard.
Elise Bedankt

14-01-2023
Geplaatst door: Machteld P.

Verblijf app 7

Het appartement ligt op een mooie plek buiten het dorp, maar wel op korte afstand van alle activiteiten en voorzieningen. Prima locatie om het Sauerland te verkennen.
Het appartement is heel compleet qua inrichting.
Wel gehorig i.v.m. de houten constructie van het pand.
Verhuurder reageerde begripvol bij klachten hierover.

09-11-2022
Geplaatst door: Jannie

Voor de vierde keer dit jaar naar de Buller Hohe

We zijn vijf dagen naar de Buller Hohe geweest met z’n zevenen. En altijd een warm welkom dit keer met een schaal vol heerlijk geurende appels , flesjes wijn en een kaartje van Eric en Elise. En een voor ons nieuwe wandelroute ontdekt . Heerlijk gegeten bij restaurant Fernblick (aanrader). Kortom een geslaagd weekend .

31-10-2022
Geplaatst door: Loes

Herfstig genieten

Wederom de herfstvakantie doorgebracht in app
6 met onze buren uit Nederland. Heerlijk zo met 5 kinderen en 4 volwassen genieten van de herfstkleuren, de prachtige natuur en samen actief zijn. We hebben gemountainbiked en gewandeld en genoten. Tot volgend jaar