gastenboek

132 berichten, 14 pagina's 
«  10  » 
26-10-2019
Geplaatst door: fam vd Eertwegh en Goossens

midweek herfstvakantie app 6 en 7

We hebben weer een heerlijke tijd gehad in Buller Hohe. Er is zoveel te doen dat het lastig kiezen is.
Appartementen waren weer keurig schoon. Nieuwe bed in nr 7 ligt erg lekker.
We verheugen ons al weer op de volgende keer.
Mathieu

05-05-2019
Geplaatst door: Fam Dubbe Heise

Meivakantie

Weer een heerlijke tijd gehad met 3 generaties in ons inmiddels favoriete vakantiewoning. Zoo goed verzorgd, zo fijn gelegen, prachtig uitzicht en alles is aanwezig en aan alles is gedacht. En betaalbaar ! Super !! Tot de volgende keerj

24-04-2019
Geplaatst door: Fam Jager

Pasen

Met pasen 2019 van een korte vakantie genoten op de buller hohe. Zowel voor ons als de kinderen is er genoeg te doen in de omgeving en het ruime huis is van alle gemakken voorzien.

01-02-2019
Geplaatst door: Familie Ouweneel

Oud en Nieuw op de heuvel

Oud en Nieuw gevierd in appartement 6. Heerlijk appartement. Jammer dat de eerste dagen groen waren (in tegenstelling tot een eerder verblijf in dit appartement). Fijne ruimte, veel te doen in de buurt en met sneeuw heerlijk van de heuvel sleeën!

03-01-2019
Geplaatst door: Fam v balkom

Kerstdagen

Wij hebben super dagen gehad met de kerst in huisje 6. Attentie bij welkom, schoon en leuk ingericht met kerstboompje en lichtjes! Alles om goed te kunnen koken is in de keuken aanwezig. Omgeving en locatie ook super! Erg genoten met zijn alle.

02-01-2019
Geplaatst door: Fam van den Beemt

Verblijf kerstweek app 7

Voor de 4e keer verbleven in app 7 van Buller Hohe, voor het eerst met de kerst. Zoals de vorige keren is het weer prima bevallen, genoeg ruimte in het huisje, luxe in de keuken en het gebied blijft een favoriet van ons.

24-12-2018
Geplaatst door: Fam albers

Huisje 6

Wij hebben onwijs genoten in huisje 6! Alles was perfect verzorgd! Het is een ruim huis waar echt alles aanwezig was.
Contact met Erick en Elise de eigenaresse is goed! Overal hebben ze aan gedacht, zelfs wanneer de apotheek gesloten is bieden ze een helpende hand!
Onwijs bedankt, wij komen zeker terug naar de Berg!

28-07-2018
Geplaatst door: Mariska van der Hulst

Appartement 6

Wat een heerlijke week hebben we weer gehad. We zijn nu voor de 2e keer in appartement nr 6 geweest met onze 3 kids. Het echte vakantiegevoel maar met alle luxe die je gewend bent. Een speeltuin, trampoline en spelcomputer voor de kids, heel veel spelletjes om met elkaar te spelen, en het uitzicht....adembenemend. In de buurt is zo veel te doen, rodelen, zwemmen, klimmen, mountainbiken, noem het maar op. Wij zijn verliefd en onze kids ook. Nu zaten we er met prachtig zomerweer, en we komen graag terug als er sneeuw ligt.

26-07-2018
Geplaatst door: Regina

Vakantieervaring

Super huis. Erg goed verzorgd. Alles aanwezig. We hebben voluit genoten en gaa; beslist weer.3avk

12-06-2018
Geplaatst door: Fam. Jager

mei vakantie 2018

Woning 6 is een heerlijk ruim appartement waar het goed vertoeven is. Het uitzicht aan beide kanten van het huis is erg mooi. Usseln en Willingen zijn gezellige plaatsjes waar je prima kunt eten en je boodschappen doet. Leuk in de woning is ook de spelcomputer en speelhoek voor de kids. Vanuit de woning kun je een mooie wandeling maken naar de Diemelquelle, dit is zeker een aanrader. Groeten Fam. Jager