gastenboek

132 berichten, 14 pagina's 
«  10  11  12  13  » 
05-09-2012
Geplaatst door: Fam. den Hertog

Prachtige omgeving,mooi uitzicht en een compleet groot appartement alles voor een prettig verblijf.
Wij komen zeker weer een keer terug.

29-07-2012
Geplaatst door: Fam Eijerkamp

We zijn net terug van een heerlijke week vakantie in jullie appartement nummer 6 we hebben erg genoten van Sauerland en jullie appertement, keurig tot in de puntjes verzorgd en wat een mooi uitzicht heb je daar mis het nu al we komen zeker nog een keertje weer
Bedankt

05-06-2012
Geplaatst door: Jannie

pinksterweekend

Wij hebben een heerlijk pinksterweekend gehad in appartement 6. Mooi groot en genoeg ruimte voor allemaal. Zeker de moeite waard om nog eens terug te gaan.

16-04-2012
Geplaatst door: Familie Plaatje

Heerlijk paasweekend

Een heerlijk lang paasweekend hebben wij doorgebracht in appartement zes. Voor de kinderen (zes, vier en één jaar) veel te doen, in en om het appartement met de speeltuin, spelletjes, voetbaltafelspel. Naar het eigen speelgoed werd niet omgekeken. Ook de omgeving was geweldig: wandelen, naar het lagunenbad in Willingen, het Curioseum, in de gondellift, met de rodelbahn. Twee keer uit eten geweest, één keer naar Pizza Pie en een keer naar het pannenkoekenhuis in Winterberg (aanrader!). Wij hopen nog een keer langer terug te komen!

Vriendelijke groet,

Familie Plaatje

18-03-2012
Geplaatst door: Ilona Eenhoorn

Buller Hohe

Hoi Carin en Erik,

Voor de tweede keer gelogeerd in app 7 en het was weer geweldig. We kwamen eigenlijk voor de wintersport, maar bij aankomst was de sneeuw in Usseln verdwenen. Voor ons geen probleem, we hebben weer een hoop andere leuke dingen gedaan.

We hebben een folder aan de map toegevoegd, die van Wildpark Edersee, heel anders van opzet dan Willingen, maar met een waanzinnig uitzicht op de Edersee.

We hebben de laatste dag een heerlijke wandeling gemaakt vanaf grillstation U4, met een graad of 16 een mooi uitzicht op Willingen.

Volgend jaar komen we weer en dan hopen dat er wel sneeuw ligt.

Gr. Arjo, Ilona, Lionel en Max

14-03-2012
Geplaatst door: Marlies Morien

Heerlijk!

We zijn nu voor de tweede keer geweest en wederom een heerlijk weekend gehad.helaas nauwelijks sneeuw meer, maar de plek, het huis en de omgeving zijn zo fantastisch dat dat niets uitmaakt! Bedankt en vast en zeker tot volgend jaar.

11-03-2012
Geplaatst door: Irma

Heerlijk weekje

We hebben heel erg genoten in appartement 6! Fantastisch dat de kinderen konden skieën in de voorjaarsvakantie en verder was het heel gezellig om in Usseln en omgeving te zijn. Lekker veel uit eten in goed gezelschap. Veel dank nog voor het heerlijke weekje!

21-02-2012
Geplaatst door: Fam. Bezemer

fijn weekend

Ook wij hebben genoten van Buller Hohe. Met het hele gezin lekker skien in Willingen en daarna lekker uitrusten in het ruime en mooie appartement 6. We overwegen om volgend jaar weer te gaan

06-02-2012
Geplaatst door: nanda

een spontane actie op donderdag bracht ons een dag later in usseln. Geweldig hoe snel en makkenlijk alles geregeld kon worden met de eigenaresse in een paar uurtjes. Daar aangekomen in appartement 7 bleek dit ook nog een een mooi en ruim appatement te zijn.
Het was dus super!

16-10-2011
Geplaatst door: kees en eline

Weekje Sauerland

Na een drukke, wat onrustige tijd, heerlijk bijgekomen in dat mooie Sauerland. Wat een prachtig appartement (6) met adembenemend uitzicht. Het appartement is van alle gemakken voorzien tot in de details, zo goed doordacht en kindvriendelijk. Wij zijn helemaal bijgekomen van de rust en de mooie natuur. Zeker een aanrader. Wij promoten deze stek al volop bij familie en vrienden. We willen zeker nog een keertje terug maar dan in de zomer. Dan zijn de dagen langer en kunnen we nog meer genieten van de prachtige natuur! Kees en Eline