gastenboek

116 berichten, 12 pagina's 
«  10  11  12 
07-08-2011
Geplaatst door: Fam. Reijerink

Vakantie appartement nr. 7

Wij hebben een heerlijke week gehad in appartement 7. Het is een ruim, schoon en rustig gelegen appartement dat van alle gemakken is voorzien. Veel activiteiten te doen op korte afstand in Willingen en hele leuke restaurantjes in Usseln zelf. Een absolute aanrader!

05-08-2011
Geplaatst door: fam Ruisbroek

buller hohe

We hebben het heel leuk gehad in Usseln.
Wij verbleven in app.6. echt een heerlijk ruim en gezellig appartement. en de omgeving is schitterend!
De kinderen en wij hebben het reuze naar ons zin gehad.
Wij komen zeker nog een keer terug.
Fam. Ruisbroek

23-05-2011
Geplaatst door: fre en gre

fantastische week

Dit was de eerste keer dat we in appartement 6 waren. Wat een schitterend uitzicht door de vijf grote ramen. Wat een panorama en dan ook nog de effecten van zon en schaduw op het landschap ! Het riante ruime appartement is geweldig. Heerlijk rustgevend. Dit overtreft appartement 7 wat ook al zo heerlijk is. Een wandelgebied direkt rond je huis waar we veelvuldig gebruik van hebben gemaakt.
Een aanrader, heerlijke koffiekaart met "aangeklede wafel" (mmm) milkshake enz. Upländer Milchmuhseum (zonder entree) en kleine kaart.

12-03-2011
Geplaatst door: Fam.lahaije/de wild

Wederom een heerlijke week gehad.

We hebben weer een heerlijke week gehad, dit keer in appartement 6. Fantastische ruim appartement met alles erop en eraan. (nr 7 trouwens ook) Jammer genoeg lag er dit keer geen sneeuw. Toch hebben we nog in Willingen kunnen skieen.
Ook lekker gezwommen in het lagunen-bad. (een aanrader)
Al met al een heerlijke vakantie, en we komen graag weer een keer terug.

18-02-2011
Geplaatst door: Leonie

FANTASTISCH APPARTEMENT!

Wat hebben we een heerlijke week gehad in appartement 6. Wat een ruimte en werkelijk alles is aanwezig, wij zouden zeker een keer terug gaan! Ook met een groep vrienden, kun je mooi samen de appartementen huren!
Voor de kinderen was het super ingericht, wij hebben er twee, 1 van bijna 3 en 1 van anderhalf. Alles is aanwezig en aan alles is gedacht! de speelhoek, de stopcontacten en bv het traphekje. Ik hoef de volgende keer heel wat minder mee te slepen!

We hebben genoten!

02-01-2011
Geplaatst door: stella

appartement 7

We hebben echt genoten van de drie dagen op de Büller Höhe! Een heerlijk, comfortabel appartement (nr 7). De tip voor sneeuwkettingen was zeker niet overbodig, we hebben ze meerdere malen moeten gebruiken (helaas). We kunnen het ook positief bekijken: er lag dus heel veel sneeuw en het was echt een wit sprookje.

15-08-2010
Geplaatst door: fam. Kleijsen

vakantie Sauerland

We zijn net terug van onze vakantie. We zaten in appartement 7. Gelijk bij binnenkomst ruik je al dat het lekker schoon en fris is. Het is ruim en alles is aanwezig. Het uitzicht is super. In de buurt is genoeg te doen voor een leuke vakantie. Het is echt een aanrader en we komen ook zeker nog een keer terug.

15-08-2010
Geplaatst door: fam.de vries

buller hohe appartement 7

we hebben een hele leuke vakantie gehad
veel leuke dingen te doen voor de kids
en een mooie ruime appartement met mooi uitzicht

02-08-2010
Geplaatst door: fam. Prent

vakantie in duitsland

wat een fantastisch appartement, wij zaten in no. 6 echt geweldig, alles is aanwezig voor een super vakantie, de omgeving is prachtig.
geweldige vakantie gehad, super!!!!!

08-05-2010
Geplaatst door: Sija

Büller Höhe 7, een heerlijk verblijf!

Wat hebben we genoten deze week!!
Zoals anderen al opmerkten: mooi en schoon ingericht ruim appartement, met een enorme uitschuifbare tafel waar je wel 10 gasten aan kunt uitnodigen (+ons vijven ).
Al regende het veel en was het steeds koud, we vonden het heerlijk daar tegen die berg aan, en dan het uitzicht! en die dieren in de buurt die je zag! Zelfs grote roofvogels hingen biddend voor het huis..
Bedankt voor alles!!