gastenboek

132 berichten, 14 pagina's 
«  10  11  12  13  14 
24-12-2007
Geplaatst door: Wim en Lindy

We hebben een heerlijke week in december achter de rug. Het appartement was van alle gemakken voorzien en schoon. De bedden zijn goed en de keuken was fantastisch, net als thuis. Al het glas- en serviesgoed, bestek en ga zo maar door heel compleet.
De dvd-speler was erg fijn en we hebben dan ook 's avonds heel wat dvd-tjes afgekeken.
De ligging van het gebouw met het uitzicht op de bergen rondom is ook erg mooi. De supermarkt vlakbij waar we elke morgen verse broodjes konden halen was ook erg handig.

De omgeving is prachtig. Bij Willingen stonden de sneeuwkanonnen te blazen en werd er volop geskied. We zijn met jullie wandelkaart in onze hand alle kanten uitgelopen. De kaart was wel nodig omdat de markeringen op de bomen niet altijd aanwezig waren. We hadden ook fantastisch weer. We hebben onderweg herten, vossen, eekhoorns en allerlei roofvogels gezien.
Vrijdag zijn we in het lagunenbad in Willingen geweest en dat was ook erg fijn. Heerlijk gegeten in de aanbevolen restaurants. Het blad met de beschrijving van de restaurants was erg handig. Bij Alt Usseln heerlijke zelfgemaakte goulashsoep gegeten. Vooral de keuken van de Kupferpanne kunnen wij aanbevelen.

Al met al voor ons een zeer relaxte wandelvakantie.

10-09-2007
Geplaatst door: Familie de Wit

Ons weekje vakantie in de Büller Höhe

We willen jullie bedanken voor de fantastische week die we gehad hebben in Sauerland.

De omgeving, de mensen maar ook niet te vergeten het luxe appartement hebben ons een heerlijke week bezorgd.

We zijn vorige zaterdag door gereden voor nog een weekje Belgische Ardenne, is ons ook goed bevallen, maar het was even wennen.
Het huisje wat we daar gehuurd hadden was niet te vergelijken met jullie appartement.
Dat was even omschakelen, en we hadden de eerste dagen heimwee naar de Büller Höhe.

We hebben weing tips, alles was perfect voor elkaar, de bedden sliepen heerlijk, en wat een luxe om aan te komen en de bedden zijn al opgemaakt, het appartement zag er zo netjes en schoon uit, in de keuken was alles te vinden wat we nodig hadden.

Wij vinden het zelf erg leuk om spelletjes te doen, hoewel we er weinig tijd voor hebben gehad, maar mocht het slecht weer zijn, dan is het wel leuk als je bijvoorbeeld zo'n spellendoos neerzet met diversen spelletjes.

We vroegen ons wel af of het mogelijk was om Nederlandse zenders op de televisie te krijgen, dat is ons niet gelukt.

Nogmaals het appartement is ons super bevallen, we zullen er zeker reclame voor gaan maken, en in de toekomst er zelf ook nog eens naar toe gaan.

Bedankt dat we het mochten huren!!