gastenboek

132 berichten, 14 pagina's 
«  10  11  12  13  14 
18-02-2011
Geplaatst door: Leonie

FANTASTISCH APPARTEMENT!

Wat hebben we een heerlijke week gehad in appartement 6. Wat een ruimte en werkelijk alles is aanwezig, wij zouden zeker een keer terug gaan! Ook met een groep vrienden, kun je mooi samen de appartementen huren!
Voor de kinderen was het super ingericht, wij hebben er twee, 1 van bijna 3 en 1 van anderhalf. Alles is aanwezig en aan alles is gedacht! de speelhoek, de stopcontacten en bv het traphekje. Ik hoef de volgende keer heel wat minder mee te slepen!

We hebben genoten!

02-01-2011
Geplaatst door: stella

appartement 7

We hebben echt genoten van de drie dagen op de Büller Höhe! Een heerlijk, comfortabel appartement (nr 7). De tip voor sneeuwkettingen was zeker niet overbodig, we hebben ze meerdere malen moeten gebruiken (helaas). We kunnen het ook positief bekijken: er lag dus heel veel sneeuw en het was echt een wit sprookje.

15-08-2010
Geplaatst door: fam. Kleijsen

vakantie Sauerland

We zijn net terug van onze vakantie. We zaten in appartement 7. Gelijk bij binnenkomst ruik je al dat het lekker schoon en fris is. Het is ruim en alles is aanwezig. Het uitzicht is super. In de buurt is genoeg te doen voor een leuke vakantie. Het is echt een aanrader en we komen ook zeker nog een keer terug.

15-08-2010
Geplaatst door: fam.de vries

buller hohe appartement 7

we hebben een hele leuke vakantie gehad
veel leuke dingen te doen voor de kids
en een mooie ruime appartement met mooi uitzicht

02-08-2010
Geplaatst door: fam. Prent

vakantie in duitsland

wat een fantastisch appartement, wij zaten in no. 6 echt geweldig, alles is aanwezig voor een super vakantie, de omgeving is prachtig.
geweldige vakantie gehad, super!!!!!

08-05-2010
Geplaatst door: Sija

Büller Höhe 7, een heerlijk verblijf!

Wat hebben we genoten deze week!!
Zoals anderen al opmerkten: mooi en schoon ingericht ruim appartement, met een enorme uitschuifbare tafel waar je wel 10 gasten aan kunt uitnodigen (+ons vijven ).
Al regende het veel en was het steeds koud, we vonden het heerlijk daar tegen die berg aan, en dan het uitzicht! en die dieren in de buurt die je zag! Zelfs grote roofvogels hingen biddend voor het huis..
Bedankt voor alles!!

09-04-2010
Geplaatst door: Wilco

Appartement 6

Het appartement is prima ingericht, alle benodigde zaken zijn aanwezig. De lokatie met de daarbij behorende uitzichten zijn er mooi. De ligging zo dichtbij Willingen is ideaal. Dit appartement is echt een aanrader, ook voor diegene die hoge eisen aan de accomodatie stelt.

14-03-2010
Geplaatst door: Patrick en Xiomara

Geweldig huisje!

Wat hebben we genoten in appartement 6! We voelde ons meteen thuis. Het was mooi, ruim, schoon, gezellig en smaakvol ingericht. Een aanrader (mits er sneeuw ligt) is de piste naast het appartement. Ook al ski je niet een bezoekje aan het hutje erbij is de moeite waard. Aardige mensen en ze hebben er heerlijke Jagerthee.
Wij komen zeker nog eens terug!

10-03-2010
Geplaatst door: Martine

Pluim

Begin maart zijn wij 4 dagen in Büller Höhe geweest in appartement 7. Het appartement is heerlijk ruim en goed ingericht. De omgeving biedt echt talloze mogelijkheden. Wij hebben 4 dagen geskied, alle pistes waren nog open! Heerlijk gegeten in het Italiaanse restaurant La Terrazza in Usseln, lekker en heel gastvrij. Neem wel je sneeuwkettingen mee, want wij zijn behoorlijk ingesneeuwd! In dat geval gewoon wachten op de sneeuwschuiver ;-)

14-02-2010
Geplaatst door: LUCY EN MARION

we hebben genoten

Wij zijn terug en hebben het heel gezellig gehad, het appartement is prima.
Er lag veel sneeuw dus de auto is beneden gebleven, prachtige omgeving.
Het was of je in een foto van een winters landschap liep, supper.
Wie weet komen we nog eens terug.

Groet Marion en Lucy