gastenboek

129 berichten, 13 pagina's 
«  10  11  12  13 
15-08-2011
Geplaatst door: Sandra Burmester

Wij hebben de tweede week van de zomervakantie appartement 6 gehuurd en wauw wat een heerlijk appartement. alles compleet ingericht, en het uitzicht is adembenemend. voor de kinderen is er genoeg te doen in het appartement, knutselen, voetbaltafel, gamecube. de afwerking is netjes en bij aankomst stond onze naam netjes op het welkomsbordje op de deur en lagen er op elk bed snoepjes.
ook in de omgeving is genoeg te doen en te zien, de mensen zijn er vriendelijk en na te hakkelen in het duits... kwamen we erachter dat er zelfs enkele nederlands sprekende obers waren in de omliggende plaatsen.
Kortom zeer zeker een aanrader en ook wij komen zeer zeker graag terug.

11-08-2011
Geplaatst door: fam. van gog en fam. moes

onze vakantie op buller hohe

wij hebben de eerste week van augustus doorgebracht in app. nr. 7.een keurig appartement van alle gemakken voorzien.een vriendelijke ontvangst door de beheerders en een leuk welkomscadeau voor de kinderen.prettig ook is dat er nederlandse televisie,leesmateriaal en spelletjes aanwezig zijn.ruim huisje met mooi groot balkon met mooi uitzicht.wij hebben gebruik gemaakt van de sauerland familiekarte voor 40 euro per persoon.een echte aanrader.de 40 euro haal je er makkelijk uit door de vele activiteiten die je ermee kunt doen.leuke dorpjes met goed eten voor redelijke prijzen.kortom buller hohe is een aanrader voor jong en oud.

09-08-2011
Geplaatst door: Fam. Smeets

Weekje appartement 7

Een heerlijk weekje gehad in appartement 7, waar voor onze jarige zoon van 5 de slingers hingen en er een kado klaar lag. Waar krijg je dit nog?
Het ruime appartement is van alle gemakken voorzien, zoals vaatwasser, senseo, waterkoker en voor de kinderen een play-station.
Enig minpuntje van het appartement is misschien de verouderde badkamer.
De aanschaf van de Willinger familie-card is zeker een aanrader. Tips voor goede restaurants zijn de Italiaan Tiramisu en de Griek Kavala. Beide gelegen in Willingen.

07-08-2011
Geplaatst door: Fam. Reijerink

Vakantie appartement nr. 7

Wij hebben een heerlijke week gehad in appartement 7. Het is een ruim, schoon en rustig gelegen appartement dat van alle gemakken is voorzien. Veel activiteiten te doen op korte afstand in Willingen en hele leuke restaurantjes in Usseln zelf. Een absolute aanrader!

05-08-2011
Geplaatst door: fam Ruisbroek

buller hohe

We hebben het heel leuk gehad in Usseln.
Wij verbleven in app.6. echt een heerlijk ruim en gezellig appartement. en de omgeving is schitterend!
De kinderen en wij hebben het reuze naar ons zin gehad.
Wij komen zeker nog een keer terug.
Fam. Ruisbroek

23-05-2011
Geplaatst door: fre en gre

fantastische week

Dit was de eerste keer dat we in appartement 6 waren. Wat een schitterend uitzicht door de vijf grote ramen. Wat een panorama en dan ook nog de effecten van zon en schaduw op het landschap ! Het riante ruime appartement is geweldig. Heerlijk rustgevend. Dit overtreft appartement 7 wat ook al zo heerlijk is. Een wandelgebied direkt rond je huis waar we veelvuldig gebruik van hebben gemaakt.
Een aanrader, heerlijke koffiekaart met "aangeklede wafel" (mmm) milkshake enz. Upländer Milchmuhseum (zonder entree) en kleine kaart.

12-03-2011
Geplaatst door: Fam.lahaije/de wild

Wederom een heerlijke week gehad.

We hebben weer een heerlijke week gehad, dit keer in appartement 6. Fantastische ruim appartement met alles erop en eraan. (nr 7 trouwens ook) Jammer genoeg lag er dit keer geen sneeuw. Toch hebben we nog in Willingen kunnen skieen.
Ook lekker gezwommen in het lagunen-bad. (een aanrader)
Al met al een heerlijke vakantie, en we komen graag weer een keer terug.

18-02-2011
Geplaatst door: Leonie

FANTASTISCH APPARTEMENT!

Wat hebben we een heerlijke week gehad in appartement 6. Wat een ruimte en werkelijk alles is aanwezig, wij zouden zeker een keer terug gaan! Ook met een groep vrienden, kun je mooi samen de appartementen huren!
Voor de kinderen was het super ingericht, wij hebben er twee, 1 van bijna 3 en 1 van anderhalf. Alles is aanwezig en aan alles is gedacht! de speelhoek, de stopcontacten en bv het traphekje. Ik hoef de volgende keer heel wat minder mee te slepen!

We hebben genoten!

02-01-2011
Geplaatst door: stella

appartement 7

We hebben echt genoten van de drie dagen op de Büller Höhe! Een heerlijk, comfortabel appartement (nr 7). De tip voor sneeuwkettingen was zeker niet overbodig, we hebben ze meerdere malen moeten gebruiken (helaas). We kunnen het ook positief bekijken: er lag dus heel veel sneeuw en het was echt een wit sprookje.

15-08-2010
Geplaatst door: fam. Kleijsen

vakantie Sauerland

We zijn net terug van onze vakantie. We zaten in appartement 7. Gelijk bij binnenkomst ruik je al dat het lekker schoon en fris is. Het is ruim en alles is aanwezig. Het uitzicht is super. In de buurt is genoeg te doen voor een leuke vakantie. Het is echt een aanrader en we komen ook zeker nog een keer terug.