gastenboek

129 berichten, 13 pagina's 
«  » 
26-08-2020
Geplaatst door: Corins gastone en Teun

Genoten

Afgelopen week waren wij voor de 2e keer hier in de zomer.
Nu in appartement 7.( vorige keer in 6)
Een lieve persoonlijke kaart en een schoon appartement met opgemaakte bedden bij aankomst
Een prachtige omgeving, en een goede uitvalsbasis. Wij zijn dit keer wezen waterskiën in Winterberg, een aanrader ? ( naast alle andere leuke activiteiten die je kunt doen )

Een aanrader.

Lieve groetjes,
Gastone Corina en Teun

23-08-2020
Geplaatst door: familie Noorman

midweek van 03 tm 08 augustus 2020

Wat hebben we heerlijke dagen gehad in ons appartement nr 7! Met een nieuwe douche, heerlijke bedden, een keuken die over werkelijk alles beschikt wat apparatuur en bestek betreft en een gezellige zitkamer. Ook het terras was heerlijk groot; we hebben diverse keren buiten kunnen ontbijten en 's avonds eten.
De eerste dagen was het ontbijt een feestje omdat we toen gebruik hebben gemaakt van de picknicktafel voor bij het appartement. Genietend van heerlijke verse broodjes uit het dorp en het prachtige uitzicht was dit een fijn begin van de dag.
We hebben moeten kiezen wat we gingen doen, zoveel is er in Usseln/Willingen en omgeving te beleven. Wij hadden aan het einde van de week warme dagen, dus hebben we vaak het water opgezocht. Een echte aanrader, dit appartement (met verrassing bij aankomst). Wij komen er vast nog wel een keer weer!

02-08-2020
Geplaatst door: Familie Faber

Verblijf

We zijn nu voor de derde keer op de Buller Höhe geweest en wederom hebben wij het heerlijk gehad. Zowel s’winters alsmede zomers is het daar heerlijk. In de winter hebben we genoten van het wintersport seizoen en in de zomer hebben we genoten van alle andere activiteiten zoals bv. De rodelbaan , de Diemelsee See en natuurlijk het wandelen in het bos en het landschap. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien: er is een mooie keuken en een mooie badkamer.
Wij komen zeker nog een keer terug.

28-02-2020
Geplaatst door: Familie Vermeer

Voor de derde keer een heerlijke week gehad bij Büller Höhe. Bij aankomst stond er een welkom attentie op ons te wachten. Werd zeer gewaardeerd!
Het was fijn om er weer te zijn. Een fijne plek om vakantie te vieren. We komen zeker voor een vierde keer!

11-02-2020
Geplaatst door: Familie Simons

winter vakantie

Wij hebben, evenals vorig jaar, weer een heerlijke week gehad op de Büler Höhe. Het heeft ondanks de zachte winter toch nog een beetje gesneeuwd. Zo prachtig als alles wit ziet. Er is van alles te doen in het mooie Sauerland en het dorp ligt op loopafstand. Fijn voor een hapje eten en dan te voet weer terug. In het appartement is alles meer dan voldoende aanwezig. Toppie!

23-01-2020
Geplaatst door: Fam. Weijers

Heerlijk genoten!

We hebben een heerlijke week gehad bovenop de heuvel. Heel fijn ruim appartement met een kinderhoek en een leuk speeltuintje voor de deur voor de kinderen. Er stond een leuke attentie bij aankomst en het uitzicht is prachtig. In de omgeving zijn ook veel leuke dingen te doen voor ieder wat wils, sneeuw of geen sneeuw het is hier heerlijk verblijven! Wij komen zeker nog een keer terug!

03-12-2019
Geplaatst door: Jager

Herfstvakantie

In de herfstvakantie nog even een paar dagen naar de Buller Hohe geweest. Super mooie herfstkleuren in de natuur. Heerlijk gegeten in Willingen in de altijd gezellige Dorf Alm. het lagunenzwembad in Wiillingen blijft ook favoriet bij de kinderen. En het appartement? Het blijft een super plek daar boven op de Hohe!

26-10-2019
Geplaatst door: fam vd Eertwegh en Goossens

midweek herfstvakantie app 6 en 7

We hebben weer een heerlijke tijd gehad in Buller Hohe. Er is zoveel te doen dat het lastig kiezen is.
Appartementen waren weer keurig schoon. Nieuwe bed in nr 7 ligt erg lekker.
We verheugen ons al weer op de volgende keer.
Mathieu

05-05-2019
Geplaatst door: Fam Dubbe Heise

Meivakantie

Weer een heerlijke tijd gehad met 3 generaties in ons inmiddels favoriete vakantiewoning. Zoo goed verzorgd, zo fijn gelegen, prachtig uitzicht en alles is aanwezig en aan alles is gedacht. En betaalbaar ! Super !! Tot de volgende keerj

24-04-2019
Geplaatst door: Fam Jager

Pasen

Met pasen 2019 van een korte vakantie genoten op de buller hohe. Zowel voor ons als de kinderen is er genoeg te doen in de omgeving en het ruime huis is van alle gemakken voorzien.